Početna - IZDVOJENO - Uz nastup Else, Anne i njihovog omiljenog snjegovića otvorena Maškarana bajka u Toweru
maskarana bajka

Uz nastup Else, Anne i njihovog omiljenog snjegovića otvorena Maškarana bajka u Toweru

Nakon uspješne premijerne Božićne bajke u Tower centru Rijeka, pjevačkim je nastupom Else, Anne i njihovog omiljenog snjegovića otvorena i Maškarana bajka u Toweru uz veliki interes najmlađih ljubitelja popularnih likova iz crtića, kao i njihovih roditelja.

U posebno uređenom prostoru na 4. katu Tower centra (ex. Semeraro) na više od 4.000 m2 sve posjetitelje, maskirane i nemaskirane dočekati će prvi riječki zimski zabavni centar. Centar uključuje klizalište sa posebnom ledenom stazom, dječju igraonicu, park za najmlađe, terene za mini golf, atraktivnu ugostiteljsku ponudu i puno zabave.

Posjetitelji će moći uživati u kreativnim radionicama, igraonicama, facepaintingu, kao i brojnim drugim programima.

U subotu 23. siječnja po prvi put u Rijeku stiže Yu-Gi-Oh Akademija, a tu je i već tradicionalni Izbor za princa i princezu karnevala koji će se održati u nedjelju 24. siječnja, kao i jedan potpuno novi program koji je na programu u subotu 30. siječnja – Tvoja maska zvuči poznato!

Za male i velike maškare organizatori su pripremili i posebne promo ponude! Tako će se svaki radni dan od 15 do 22 sata odvijati program Maškarano klizanje, u kojem će maškare klizati za samo 10kn, a oni najmlađi će se moći igrati u Maškaranoj igraonici. Naravno, tu je i neizostavna ugostiteljska ponuda po „maškaranim“ cijenama.

Radno vrijeme Maškarane bajke u Toweru biti će svaki radni dan od 15 – 22 sata, subotom od 09-22, a nedjeljom od 10-22 sata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...