Početna - IZDVOJENO - Vatrogasac Zoran Ravnić je Kastavac mjeseca srpnja

Vatrogasac Zoran Ravnić je Kastavac mjeseca srpnja

Zoran kaže da nikad ne bi mijenjao svoj posao.

Ne treba ga puno predstavljati jer ga javnost zna i kroz angažman u vatrogastvu, kao pripadnika JVP Opatija i DVD-a, ali i po odličnim ulogama u popularnoj amaterskoj predstavi Oštiji.

4

U vrijeme potresa u Petrinji iskazao se na terenu uz svoju Itu, psa tragača kojeg je sam dresirao. I Ita je zato dio ove priče jer bez velikog povjerenja između nje i Zorana ne bi bilo rezultata u spašavanju ljudi i imovine.

Naime, Zoran se priključio kolegi i imenjaku Zoranu Laslaviću koji je prvi u Hrvatskoj pokrenuo projekt spasilačkih timova sa potražnim psima K9.  Obavezno pogledajte video na dnu ovog članka gdje Laslavić opisuje prvi dojam Zorana Ravnića.

s

zoran laslavić

Zoran Laslavić

Vatrogasci često ističu pad interesa mladih za uključivanjem u dobrovoljna vatrogasna društva, a mi smo sigurni da će ova prekrasna priča Zorana i Ite pomoći u popularizaciji ovog plemenitog zanimanja.

Na ovom linku pogledajte priču o Kastavcu mjeseca srpnja, Zoranu Ravniću

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...