Početna - IZDVOJENO - Vraća se noćna linija 32 vikendom
bus-autotrolej-32

Vraća se noćna linija 32 vikendom

Polovicom 2016. godine pokrenuta je inicijativa za uvođenje noćne linije 32 vikendom, a pokrenuli su ju opatijski srednjoškolci. Inicijativa, kako se čini, ima sretan epilog, naime prema objavi na službenom Facebook profilu inicijative, od lipnja ove godine trebala bi ponovo krenuti linija koja je nekad bila ”krvotok” opatijskog noćnog života, jer je dovodila stotine mladih Riječana željnih dobrog provoda u brojnim klubovima koji su tada radili u Opatiji.

– U utorak, 10. siječnja održan je sastanak s Gradom Opatija na kojem je utvrđeno da će od 1. lipnja 2017. godine prometovati noćna linija na relaciji Rijeka – Opatija. Još preostaje dogovor s predstavnicima vlasti u Lovranu, nakon čega bi se trebala upotpuniti ruta do Lovrana. Valja naglasiti kako je sigurno da će linija prometovati do Slatine neovisno o daljnjim raspravama za uvođenje linije do Lovrana, no uvjereni smo da će dogovori imati pozitivan ishod, stoji u objavi na stranicama inicijative, koju su već pozdravili brojni Opatijci.

Službena potvrda iz Grada tek se očekuje, no izgleda da je aktivan pritisak mladih entuzijasta, koji su prvo pokrenuli inicijativu putem društvenih mreža, a zatim i organizirali potpisivanje peticije, urodio plodom, te će noćnja ”trizduja” pomoći ”reanimaciji” opatijskog noćnog života koji je već godinama ”na aparatima”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...