Početna - IZDVOJENO - Vraća se stara prometna regulacija na križanju u Voloskom
Volosko
Foto: opatija.hr

Vraća se stara prometna regulacija na križanju u Voloskom

Hrvatske ceste danas su počele s radovima na ukidanju privremene i vraćanju „stare“ prometne regulacije, i to na prvom punktu, na križanju u Voloskom.

Kada se ljetos počeo graditi rotor na Kuku, zbog izvođenja tih radova, na području grada na snagu je stupila privremena prometna regulacija, o čemu je vozače upozoravala prometna signalizacija.

Danas smo zatekli djelatnike kako rade na označavanju na križanju u Voloskom i kad završe na ovom se križanju ukida privremena prometna regulacija, a vraća na snagu stara prometna regulacija.

Na ostalim križanjima izvršit će se korekcije prometne signalizacije i vratiti stara umjesto privremene prometne regulacije, kada vremenske prilike dopuste izvođenje ovih radova na označavanju signalizacije. Očekuje se da bi taj proces mogao potrajati narednih dva do tri dana, navode u Hrvatskim cestama Rijeka.

Upozoravamo javnost ovim putem, posebno sudionike u prometu – vozače osobito, o započetom procesu promjena u prometnom režimu, te ih svakako molimo za oprez u prometu i praćenje informacija prometne signalizacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Izložba „51000 Balthazargrad“ u MMSU-u još samo ovog vikenda

Posljednji je vikend izložbe „51000 Balthazargrad“ koja je u sklopu programa Dječja kuća, Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture postavljena ...