Početna - IZDVOJENO -  Vrijeme je za još jedan ArtBazaar
artbazar
web

 Vrijeme je za još jedan ArtBazaar

ArtBazaar je projekt urbane tržnice u organizaciji Odjela gradske uprave za kulturu i udruge ArtBazaar, koji umjetnicima i kreativcima omogućuje predstavljanje svojih radova. Za Ljetno izdanje sajma okupljeno je 25 izlagača, koji će svoje rukotvorine predstaviti 19. i 20. rujna od 12.00h do 20.00h u prostoru Ex Bernardija.

ArtBazaar i ovog puta ima popratni program te humanitarnu akciju za Azil za napuštene pse, Društva za zaštitu životinja Rijeka.

DJEČJA RADIONICA Izrada lutaka by Jadranka Lacković

Zasigurno i vi u svome domu imate kartonske tube od wc papira, stare novine, štapiće od sladoleda. Vaša djeca će imati priliku naučiti kako od potrošnog materijala napraviti štapne lutke te sa svojim klincima kreirati mini lutkarske predstave.

Jadranka Lacković voditi će likovnu radionicu koja je namijenjena djeci od 5 do 10 godina, ali su dobrodošle i njihove mame. Kako bi razvijali kreativnost i maštu tijekom radionice, djeca će izrađivati likovne radove od raznih materijala. Male kreativce voditeljica će naučiti kako reciklirati i od starih ”wc” tuba, čepova, štapića od sladoleda izraditi razna bića: gusare, princeze, pingvine…samo je nebo granica! Slikati ćemo, kolažirati, modelirati i dobro se zabaviti. 🙂

Radionica je besplatna te će se održati u nedjelju, 20. rujna od 12-13.30h.

Prijave se vrše na email: lackovic.jadranka@gmail.com.

O voditeljici: Jadranka Lacković rođena je 1986. godine u Rijeci, akademska slikarica je po struci. Radno iskustvo u vođenju dječjih radionica stjecala je dugogodišnjim radom na Špancirfestu u Varaždinu, Festivalu uličnih čarobnjaka u Puli, Novigradu i Labinu te Dječjem festivalu u Šibeniku. Trenutno je na stažu u Gradskom kazalištu lutaka. Vlasnica je brenda ojoMAGico.

 RADIONICA SITOTISKA by DIYsitolab

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže radionici sitotiska koja će se odvijati na Ljetnom artBazaaru.

Cilj radionice je upoznati sve polaznike/ce s tehnikom sitotiska i njezinim alternativnim metodama prilagođenim za kućne uvjete. Uvodno predavanje zamišljeno je kratko, ali slatko, jer praktični dio je ipak ono najzanimljivije; svaki polaznik/ica ima priliku višestruko zaprljati ruke! Za radionicu su pripremljeni gotovi motivi koje ćemo tiskati na papire i torbe kao i knjižica s uputstvima i uvodom u sitotisak. Radionicu će voditi DIYsitolab iz Rijeke.

Radionica će se odvijati u subotu 19. rujna, 12-14.30h.

Broj polaznika/ca je ograničen. Donacija za potrošne materijale radionice je 70 kn za jedan dan.

Mail za prijave: pinkbrejn@gmail.com

DIYsitolab info: https://www.facebook.com/diysitolab

https://www.facebook.com/artBazaar.ri

http://instagram.com/artbazaar.ri

http://artbazaarri.tumblr.com/

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...