Početna - IZDVOJENO - YouTube za iOS od sada pruža kreiranje playlisti
apple

YouTube za iOS od sada pruža kreiranje playlisti

Popularan servis za slušanje te dijeljenje multimedijskog sadržaja od sada je dobio još jednu novost.

YouTube Mix samostalna je aplikacija koja je svoj početak doživjela u travnju 2013. godine na Desktop te prijenosnim računalima. Nedugo nakon dolaska na Desktop YouTube Mix je kao što je i očekivano zasjao na Android mobilnoj platformi.

Pošto znamo kako je udio Androida izuzetno velik mnogobrojni korisnici Android pametnih telefona i tableta imali su samo riječi hvale za YouTube Mix. Iskoristimo priliku i kažimo kako YouTube Mix kreira vlastitu playlistu za preslušavanje vodeći se onim skladbama odnosno multimedijskih sadržajem koji učestalo pretražujete te reproducirate.

YouTube Mix pruža kreiranje playliste s do 50 sadržaja, što se nadamo kako je sasvim dovoljan broj za uzimanje omiljenih glazbenih brojeva odnosno žanrova na vlastitoj YouTube playlisti.

Od sada će značajka YouTube Mix aplikacije biti dostupna na YouTube aplikaciji za iOS mobilni operativni sustav. Tako će sada YouTube moći samostalno kreirati playlistu omiljenih skladbi koju korisnik sluša.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...