Početna - IZDVOJENO - Zašto Nenad Stazić ne ljetuje u vlastitom apartmanu, već na Brijunima za 7 kuna?
web

Zašto Nenad Stazić ne ljetuje u vlastitom apartmanu, već na Brijunima za 7 kuna?

Obitelj Stazić ima kuću na otoku Krku u Šilu koju on i brat iznajmljuju svakog ljeta. Ako bi računali cijenu najma apartmana i kuća na Šilu možemo zaključiti da Stazići od najma zarade najmanje  15 tisuća eura tijekom jedne sezone. U isto vrijeme Nenad Stazić  ima i plaću potpredsjednika Sabora i beneficije koje uz to idu, a  na Brijunima ljetuje za 7 kuna dnevno koliko košta boravišna pristrojba. 49 dana za 343 kune!  Ni odlazak na kupanje nije jednostavan ni jeftin, ide se vojnim gliserom koji je bio na raspolaganju Teatru.

Zašto Nenad Stazić ne ljetuje u vlastitom smještaju? Zato jer bi obitelj izgubila velike prihode od najma, zato jer je Šilo postalo turističko mjesto puno turista, a Stazić baš i nije poznat kao druželjubiva osoba, zato jer na Šilu nema vojni gliser pa na kupanje mora pješke, a i zašto bi propustio ljetovanje na Brijunima za samo 7 kuna dnevno? Kad je zbrojio sve minuse i pluseve odluka je pala na državnu vilu na Brijunima!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na “Mićoj marunadi Dobreć”

Manifestacija “Mića marunada Dobreć – da se užance ne pozabe” okupila je mnogobrojne posjetitelje svih generacija koji su uživali u ...