Početna - AUTOMOTO - Obavijest: zatvaranje ceste zbog održavanja 40. Croatia rallyja
40. Croatia Rally Opatija

Obavijest: zatvaranje ceste zbog održavanja 40. Croatia rallyja

Zbog održavanja 40. Croatia rallyja u petak će za sav javni promet biti zatvorene sljedeće prometnice: Križanje s A8 (sjeverni prilaz tunelu Učka) – granica Istarske i Primorsko-goranske županije – Učka, Veprinac – Tumpići – Ž 5048 – križanje s A 8. Obilazni smjer je sljedeći: A8 od križanja sa Ž 5047 (Tunel Učka) – A8 (izlaz Veprinac i Opatija) te obratno.

Za sav promet biti će otvoren promet preko Stare ceste (Matulji – Veprinac) do igrališta Tumpići.

Sve ljubitelje automobilskih utrka podsjećamo da prve brzince mogu pogledati u petak na području Učke i Veprinca. Regrupiranje automobila će se održati na opatijskoj Slatini, a prva vožnja započinje u 10:52 sata, a druga u 16:11 sati.

U sklopu 40. Croatia rallyja, održat će se sportsko-zabavno cjelodnevno događanje na Slatini pod nazivom Opatija auto-moto show. Vozači će nakon utrke stići na Slatinu, gdje će se družiti s publikom i novinarima. Svi zainteresirani moći će uživati u Auto showu i izložbi oldtimera opatijskog kluba Liburnia klasik te Grobnik track daya, a posebna poslastica za sve ljubitelja utrka bit će dvije Formule 1 i to trostrukog svjetskog prvaka Nelsona Piqueta i Rubensa Barrichella te motocikli iz fundusa Honda Ruting muzeja.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...