Početna - IZDVOJENO - Facebook- konačno moguće ispravljanje statusa
Facebook

Facebook- konačno moguće ispravljanje statusa

Ovog četvrtka Facebook je najavio da uvodi opciju koja će razveseliti sve one koje je iznimno smetalo kad bi u svojem statusu napisali nešto pogrešno.

Uvodi se opcija ispravljanja statusa, kao što je dosad bilo moguće napraviti s komentarima, a svim korisnicima na Androidu i na webu opcija bi trebala biti uključena tijekom narednih nekoliko dana, piše Mashable, ali nije uključena u najnoviju verziju aplikacije za iOS. Očekuje se da će biti dostupna u idućem updateu.

Na ovu se opciju čekalo neko vrijeme jer se Facebook borio s problemom “varanja” svojih online prijatelja. Problem je taj što možete naprimjer napisati: „jako volim pjevanje“,skupiti mnogo lajkova, a potom promijeniti status u nešto neprimjereno što vaši prijatelji inače ne bi lajkali.
Tome su ipak doskočili tako što će u objavi stajati napomena „edited“,a korisnici će moći pročitati i prethodnu verziju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...