Početna - IZDVOJENO - Facebook- konačno moguće ispravljanje statusa
Facebook

Facebook- konačno moguće ispravljanje statusa

Ovog četvrtka Facebook je najavio da uvodi opciju koja će razveseliti sve one koje je iznimno smetalo kad bi u svojem statusu napisali nešto pogrešno.

Uvodi se opcija ispravljanja statusa, kao što je dosad bilo moguće napraviti s komentarima, a svim korisnicima na Androidu i na webu opcija bi trebala biti uključena tijekom narednih nekoliko dana, piše Mashable, ali nije uključena u najnoviju verziju aplikacije za iOS. Očekuje se da će biti dostupna u idućem updateu.

Na ovu se opciju čekalo neko vrijeme jer se Facebook borio s problemom “varanja” svojih online prijatelja. Problem je taj što možete naprimjer napisati: „jako volim pjevanje“,skupiti mnogo lajkova, a potom promijeniti status u nešto neprimjereno što vaši prijatelji inače ne bi lajkali.
Tome su ipak doskočili tako što će u objavi stajati napomena „edited“,a korisnici će moći pročitati i prethodnu verziju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...