Početna - IZDVOJENO - Završen Međunarodni turnir u odbojci na pijesku – “Ičići open 2014”
Foto: web

Završen Međunarodni turnir u odbojci na pijesku – “Ičići open 2014”

Nakon puna tri dana sporta i dobre zabave završen je Međunarodni turnir u odbojci na pijesku – ‘Ičići open 2014.’
Turnir je za sve goste ovog dijela bio prava atrakcija, a pobjedu u ženskoj konkurenciji su odnijele Dina Bečić i Martina Matić, dok su u muškoj konkurenciji slavili Petar Bedrač i Daniel Pokeršnik iz Slovenije.Najbolji igrači turnira bili su: Martina Matić i Daniel Pokeršnik.
Tatjana Bartolin, direktorica TZM Ičići, istaknula je kako se nada da će se ovakav turnir ubuduće poticati turiste na dolazak upravo u Ičiće.
Organizatori, predstavnici Kluba odbojke na pijesku i Turističke zajednice mjesta Ičići, su se zahvalili svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji ove sportske manifestacije, a to su Primorsko-goranska županija, Ceste Rijeka, Turistička zajednica Ičići, Parkovi Opatija, TIA Partner, Allianz Osiguranje, Marea Ičići, Jadran galenski laboratorij, Disol Opatija, Selco Opatija, Toljanić Vrbnik, Hrvatski savez odbojke na pijesku, Pivka, SWING Opatija, Riviera d.d. – Autokamp Ičići, Liburnija parking i Red Bull.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Iz KBC-a Rijeka pozivaju sve darivatelje krvi koji su preboljeli Covid-19: Prikuplja se plazma za liječenje oboljelih

Pozivaju se dobrovoljni davatelji krvi koji su preboljeli COVID-19, a od prestanka simptoma bolesti ili laboratorijski potvrđene infekcije SARS- CoV-2 ...