Početna - IZDVOJENO - Završite veljaču radionicom o komunikaciji u partnerskim odnosima
ctk

Završite veljaču radionicom o komunikaciji u partnerskim odnosima

Posljednjeg dana mjeseca koji mnogi vole nazivati mjesecom ljubavi, Klub za žene u Centru tehničke kulture Rijeka organizira radionicu koja vam može pomoći da vaša ljubav uistinu potraje. Radi se o radionici pod nazivom Komunikacija u partnerskim odnosima.

U Klubu za žene smještenom točno nasuprot ulaza na parking na Školjiću (Školjić 6) u ponedjeljak, 29. veljače, s početkom u 17 sati razgovarat će se o tome kako uskladiti očekivanja, kako razgovarati,kako raditi na asertivnosti te kako reći svoje mišljenje bez da povrijedimo drugu osobu. Naravno, sva pitanja prisutnih su dobrodošla.

Radionicu će voditi doktorandica psihologinje Lorena Zec, inače zaposlenica Savjetovališta za žrtve nasilja pri SOS telefonu – grad Rijeka.

Ovaj put u Klub za žene možete doći u pratnji svojih partnera kako biste zajedno mogli raditi na međusobnoj komunikaciji.

Radionica je besplatna, a prijaviti se trebate slanjem maila na hgalogaza@ctk-rijeka.hr. Više informacija o radionici možete dobiti na Internet stranici Centra tehničke kulture Rijeka ili u Facebook događaju Komunikacija u partnerskim odnosima.

Klub za žene nastao je kroz projekt WorkistheKey, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti Kluba za žene odvijaju se jednommjesečno.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...