Početna - IZDVOJENO - Zelena čistka- Jedan dan za čisti okoliš, Kostrena
zelena_cistka_logo

Zelena čistka- Jedan dan za čisti okoliš, Kostrena

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sudjelovanje u najvećoj ekološkoj kampanji u Hrvatskoj Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliškoja se provodi u sklopu svjetske akcije World Cleanup 2016 na dan 07. svibanj 2016. godine

Cilj kampanja je podizanje svijesti građana Hrvatske o potrebi preuzimanja odgovornosti u stvaranju i načinu odlaganja otpada. Kulminacija kampanje Zelena čistka  je akcija čišćenja divljih odlagališta  sa svrhom uključenja najvećeg  broja volontera ikada u Hrvatskoj.

Općina Kostrena sudjeluje u akcijama čišćenje okoliša pod nazivom Zelena čistka – Jedan dan za čisti okoliš od 2012. godine. I ove godine organizatori  akcije su Osnovna škola Kostrena,  Turistička zajednica Općine Kostrena i Općina Kostrena

U akciji Zelena čistka koja je održana na dan 25. travanj 2015. godine na području Općine Kostrena sudjelovalo je 320 volontera, a prikupljeno je cca 50 m3 raznog otpada. Zelena čistka je u Hrvatskoj prvi put provedena 2012. godine te je već u prvom pokušaju okupila preko 41.000 volontera, postavši time najveća ekološka akcija u Hrvatskoj. Prošle godine u akciji je sudjelovalo gotovo 52.000 volontera koji su skupili ukupno 6.000 t otpada.

Zahvaljujemo na Vašem dosadašnjem  sudjelovanju i pozivamo Vas da i ove godine učestvujete.

Stoga Vas pozivamo na sudjelovanje u ekološkoj akciji skupljanja otpada na dan 07. svibanj 2016.g.

Prijaviti se možete na tel. 209051 ili 209042. te na adrese:

e-mail opcina-kostrena@ri.t-com.hr ; arianna.krajacic@kostrena.hr

Prijava treba sadržavati: broj osoba koje sudjeluju, ime , prezime i broj mobilnog telefona voditelja skupine, prijedlog lokacije za čišćenje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.