Početna - IZDVOJENO - Žena teško ranjena nakon što je spriječila muškarca da počini samoubojstvo

Žena teško ranjena nakon što je spriječila muškarca da počini samoubojstvo

Riječka policija tijekom jutarnjih sati ovog četvrtka, 15. veljače, otkrila je kako je razriješila slučaj teškog ranjavanja jedne žene u samom središtu Rijeke koje se dogodilo nekoliko dana ranije, odnosno tijekom velike karnevalske povorke u Rijeci.

“11. veljače, oko 20 sati, u Ružićevoj ulici u Rijeci nehotičnim ispaljenjem streljiva iz vatrenog oružja, koji je 58-godišnjak nedozvoljeno posjedovao, ozlijedio hrvatsku državljanku. Liječnička pomoć joj je pružena u KBC Rijeka gdje joj je utvrđena teška tjelesna”, poručili su kratko iz policije.

No, županijsko odvjetništvo otkrilo je nešto više detalja, odnosno da je žena stradala prilikom sprječavanja muškarca da počini samoubojstvo.

“Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik u večernjim satima 12. veljače 2018. godine u Rijeci, u osobnom vozilu, olako držeći da do štetne posljedice za drugoga neće doći, prislonio cijev revolvera na svoju sljepoočnicu govoreći 35-godišnjoj oštećenici da će se ubiti. Želeći ga u toj nakani spriječiti, ona ga je povukla za ruku u kojoj je držao pištolj te je došlo do opaljenija, pri čemu ju je zrno pogodilo u leđa i nanijelo joj tešku tjelesnu ozljedu”, otkrili su iz DORH-a.

Preuzeto s: Fiuman.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uređenje obalne šetnice između Lovrana i Medveje

Općina Lovran je započela s radovima na uređenju obalne šetnice, odnosno započeta je izgradnja konzolnih mostova između Lovrana i Medveje.Izgradnjom ...