Početna - IZDVOJENO - Ženska klapa Kastav putuje u Rigu na Olimpijadu zborova
ženska klapa kastav
arhiva

Ženska klapa Kastav putuje u Rigu na Olimpijadu zborova

Ženska klapa Kastav, pod vodstvom Saše Matovine, sudjelovat će na najprestižnijoj svjetskoj zborskoj manifestaciji ETH World Choir Games – Zborskoj Olimpijadi koja se ove godine održava u Rigi i Latviji. Ondje će nastupiti više od 600 zborova iz 80-tak zemalja u 29 različitih natjecateljskih kategorija. Kastavke nastupaju u drugom dijelu Olimpijade od 15. do 19. srpnja.

Klapu najprije očekuje nastup u kvalifikacijama 16. srpnja u kategoriji Folklor gdje će se predstaviti sa zahtjevnim repertoarom, koji će biti usmjeren ka cjelovitom predstavljanju naše glazbene i kulturne baštine.

Pored nastupa u natjecateljskom dijelu, klapa Kastav održat će se 17. srpnja na Ljetnoj pozornici Botaničkog vrt i tzv Friendship concert. Gostovanje klape koja ove godine slavi 20 godina rada, bit će realizirano uz financijsku potporu Grada Kastva, Ministarstva kulture i Primorsko-goranske županije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...