Početna - IZDVOJENO - Izvođenja radova na državnim cestama u gradu Rijeci
izvođenje radova u rijeci
foto: web

Izvođenja radova na državnim cestama u gradu Rijeci

Tijekom mjeseca srpnja započinje sanacija kolnika državnih cesta koje prolaze kroz Grad Rijeku. Radi se izuzetno složenom zahvatu koji obuhvaća najvažnije prometnice na području od Preluka do Plumbuma. Iako su Hrvatske ceste i Grad Rijeka poduzeli su sve potrebne mjere da radovi što manje remete uobičajeno odvijanje prometa, gužve u prometu oko zone gradilišta su neizbježne pa se mole vozači da za svoja putovanja biraju obilazne pravce.

Radovi na prometnicama obavljati će se u fazama i to na način da se na dionicama na kojima se odvijaju radovi omogući ograničeno odvijanje prometa jednim prometnim trakom, a za sav ostali promet predviđeni su obilazni pravci.

Radovi započinju u ponedjeljak, 14. srpnja 2014. godine, i to u ulici Šetalište 13. divizije i izvoditi će se u dionicama dužine oko 600 m, počevši od Piramide prema Plumbumu. Obilazni smjer kretanja je Cindrićeva – Kumičićeva – Kvaternikova – Radnička – Plumbum. Završetak ovih radova očekuje se 1. kolovoza, nakon čega će se radovi na isti način nastaviti u ulici Janka Ploć Kamova u trajanju od 1.-20. kolovoza. Počevši od 21. srpnja, radovi na sanaciji kolnika odvijati će se i na zapadnom dijelu grada, na dionici Krešimirove ulice od Žabice do Mlake u smjeru iz centra prema zapadu.

Pozivaju se stanari i vozači da do početka radova uklone svoja vozila iz zone gradilišta te da koriste druge površine za parkiranje. Vozila parkirana u zoni gradilišta biti će premještena vozilom “pauk” na područje izvan gradilišta ili na odlagalište.

Mole se svi vozači za razumijevanje, kao i da pažljivo prate obavijesti u medijima te da poštuju prometnu signalizaciju vezanu za privremenu regulaciju prometa, uz maksimalno korištenje označenih obilaznih smjerova kretanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...