Početna - IZDVOJENO - Zimska škola za učenike od petog do osmog razreda
foto: web

Zimska škola za učenike od petog do osmog razreda

I ove godine u Centru tehničke kulture Rijeka možete praznici se mogu provesti učeći i zabavljajući se!

U tjednu nakon svih blagdana, od 07. do 10. siječnja 2014., Centra tehničke kulture Rijeka učenicima viših razreda osnovne škole pripremio je tri besplatne radionice – radionice programiranja, radionica e-novina te radionica fotografije i obrade fotografije.

Na radionici programiranja učenici će se moći upoznati s radom u programu VisualBasic i C++. Radionice će voditi mladi volonteri CTK Rijeka Luka Košćak i Dino Ilić, a održavat će se od 9:00 do 11:30 sva četiri dana trajanja Zimske škole.

Učenici se mogu prijaviti i na radionice e-novina na kojima će naučiti osnove novinarstva te napisati i objaviti članke na učeničkom portalu Rijeka IN. Radionice će se održavati sva četiri dana od 12:00 do 14:30 sati.
Oni koje zanima fotografija, mogu se prijaviti na radionicu fotografije i obrade fotografije na kojima će moći naučiti osnove korištenja fotoaparata, osnove fotografije te obradu fotografije. Radionice će se održavati od utorka do petka od 10:30 do 12:00 sati.

Prijaviti se možete putem web-obrasca na Internet stranici Centra tehničke kulture Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...