Početna - IZDVOJENO - Zimski praznici u Astronomskom centru Rijeka
Planetarij
foto: rijekasport.hr

Zimski praznici u Astronomskom centru Rijeka

Astronomski centar Rijeka organizirao je dodatni program za školske praznike: od 27. prosinca do 10. siječnja na programu je film ”Carstvo svjetlosti”.

Astronomski centar Rijeka organizirao je prigodni popularno-znastveni program vezan uz zimski solsticij i najkraći dan u godini, a već od petka 27. prosinca u redoviti program dodao je projekcije najnovijeg filma u kućnoj filmoteci.

Od utorka do petka u 17 sati prikazivat će Carstvo svjetlosti, film sinkroniziran na hrvatski jezik, polusatnu šetnju kroz prostor i vrijeme na temu nastanka svemira, zemlje i života na njoj. Film je snimljen za prikazivanje na kupoli planetarija od 360°, pa je doživljaj gledanja sasvim drugačiji nego u kino dvorani. Redatelj Peter Popp je priču koja teče od Velikog praska do modernog doba prilagodio publici svih uzrasta, a odličnu glazbu potpisali su Florian Kaeppler i Daniel Requardt.

Carstvo svjetlosti poseban je dodatak programu Astronsomskog centra do 10. siječnja, a što slijedi potom, možete provjeriti ovdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...