Početna - IZDVOJENO -  „Zlatni Interstas 2014“ za TZ Kvarner
tz kvarner
web

 „Zlatni Interstas 2014“ za TZ Kvarner

Primorsko-goranska županija i TZ Kvarner dobitnik je nagrade za izuzetan doprinos u razvoju turizma u  Hrvatskoj. Europska federacija turističkih novinara FEST, izabrala je PGŽ i TZ Kvarner između 164 kandidata iz 47 zemalja. Župan Zlatko Komadina primio je  ovo veliko međunarodno priznanje, Zlatni Interstas i Povelju FEST 2014 na završnoj svečanosti manifestacije 21. Interstas koja je održana u Solinu.

Međunarodna organizacija turističkih novinara FEST poznata je po organiziranju natjecanja i dodjeli nagrade Zlatni cvijet Europe, a manifestacija je ove godine održana je u suradnji s Italijom kao zemljom partnerom, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske i predsjednika Hrvatskog sabora.

Zlatni Interstas objedinjuje tri priredbe, međunarodnu smotru turizma, festival turističkog filma i predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta za Zlatni cvijet Europe. Riječ je o jedinstvenom multimedijalnom projektu s iznimnim ugledom u svijetu. Povezuje međunarodne turističke asocijacije predstavljajući svjetskoj javnosti nove turističke destinacije koje se svojom ponudom, prirodnim ljepotama, bogatim turističkim sadržajima i organiziranom uslugom primanja i smještaja gostiju izdižu iznad ostalih te koje svakako vrijedi vidjeti i obići, a jedna od takvih destinacija je i Primorsko-goranska županija prema mišljenju inozemnih turističkih novinara.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...