Početna - IZDVOJENO - Županica Merzel ostaje u pritvoru
marina lovrić merzel
Foto: web

Županica Merzel ostaje u pritvoru

Zagrebački Županijski sud odlučio je da županica Merzel ostaje u Remetincu zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i opasnosti od ponavljanja djela.

Jednomjesečni zatvor Marini Lovrić Merzel određen je 3. travnja, jer je sutkinja zaključila da bi na slobodi mogla utjecati na svjedoke, njih čak 106 predloženih od strane Uskoka, ali i da bi mogla ponoviti kaznena djela zbog kojih je pod istragom.Razlog ponavljanja kaznenog djela, za istražni zatvor može se navoditi sve dok županica ne podnese ostavku.

Nakon što su 10.04.2014. zamjenik ministra financija i šefica Porezne uprave izjavili da je pri kupnji zgrade Hitne službe u Sisku sve bilo prema zakonu, županičin odvjetnik nadopunio je raniju žalbu na istražni zatvor i zatražio hitno puštanje Marine Lovrić Merzel iz istražnog zatvora.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...