Početna - KULTURA - Počela je prijava filmova za 11. Liburnia Film Festival
Icici
arhiva

Počela je prijava filmova za 11. Liburnia Film Festival

lff_banner11. Liburnia Film Festival, festival hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 28. do 31. kolovoza 2013. u lučici u Ičićima, te Delta i Restart ,pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske da prijave svoje radove na natječaj za sudjelovanje na istome.

Za selekciju, kao i za samu natjecateljsku projekciju, autori se mole da šalju isključivo kopije filmova. Filmovi za selekciju (ogledne kopije) mogu se, umjesto na DVD-u, slati i kao linkovi na vimeu (ili nekom drugom video servisu), s lozinkom, na adresu program@liburniafilmfestival.com.

Za sudjelovanje u konkurenciji festivala prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2012. ili 2013. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, a nastali su u proizvodnji hrvatske produkcijske kuće ili autora. U obzir dolaze i koprodukcijski filmovi kojima je Hrvatska najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu.

Autor članka: Tanja Županović

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radionice u sklopu 300 godina škvera u Iki

U sklopu projekta “Interpretacija 300 let škvera va Ike” održat će se radionice o učenju tradicijskih zanata s naglaskom na ...