Početna - IZDVOJENO - 27. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a u Opatiji
opatija
web

27. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a u Opatiji

Kongres se odražava od 23. do 25. studenog u Milenij Grand hotelu 4 Opatijska cvijeta pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma dok je domaćin kongresa Obrtnička komora PGŽ.

Kongres je podijeljen u nekoliko dijelova. U dijelu stručnih izlaganja razmatrat će se stanje ugostiteljske struke, a prezentirat će se i rad Ceha u prošlom razdoblju. U radnom dijelu bit će riječ o rezultatu ovogodišnje turističke sezone , primjeni različitih stopa PDV-a, fiskalizaciji i ostalim temama koje su od iznine važnosti za ugostiteljstvo.Bit će tu i panel diskusija, a na njoj će sudjelovati ministar turizma Darko Lorencin, Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskog sustava, predstavnik Ministarstva financija, predstavnik Ministarstva poduzetništva i obrta, predstavnik Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Eduard Andrić, predsjednik Sindikata turizma i usluga Hrvatske, Ivan Šutalo, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Milivoj Gospić, ravnatelj Gospodarske škole iz Buja, Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Ante Mihić, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a i Mirela Lekić, Šefica Odjela za obrazovanje pri Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Glavna rasprava o problematici u ugostiteljstvu, na kojoj će sudjelovati svi sudionici Kongresa, održat će se 24. studenoga u prijepodnevnim satima.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...