Početna - IZDVOJENO - Aplikacije kojima možete zaštiti svoj mobitel ili tablet
foto: web

Aplikacije kojima možete zaštiti svoj mobitel ili tablet

Avast je potpuno besplatan paket aplikacija koji nudi mnoge sigurnosne značajke, poput brisanja i zaključavanja uređaja na daljinu, upravljanja aplikacijama i baterijom, surfanja webom u sigurnom modu te antivirusnu zaštitu.

Bitdefender ima sve značajke koje biste očekivali od vrhunske sigurnosne aplikacije za Android: preglede na zahtjev, automatski pregled svake nove instalirane aplikacije, alate za zaštitu od lopova i sigurno surfanje webom. Fokus je na sigurnosti koja se oslanja na servis u računalnom oblaku. Može se besplatno isprobati, a godišnja naknada je pedesetak kuna.

Lookout nudi solidnu zaštitu protiv malvera i alate protiv krađe, kao i niz agresivnih oglasa, a poznato je da izdaje rješenja za sigurnosne probleme pronađene u Androidu i prije no što izađu zakrpe za taj operativni sustav. Možete ga besplatno isprobati, poslije čega Vam se ponudi i mogućnost daljnjeg besplatnog korištenja u smanjenom oblimu. Košta oko sedamnaest kuna mjesečno ili 165 kuna godišnje.

LastPass osim što se u to može pohraniti lozinke, pobrinut će se i za bilješke te ispunjene obrasce, a možete i stvarati nove koji će se sinkronizirati sa svim uređajima Androida koji koristite. Povezat će se i sa preglednikom koji koristite kako bi olakša i ubrzala autorizaciju. Nakon besplatnog probnog razdbolja košta nešto manje od šest kuna mjesečno.

Mr. Number-Block je besplatna aplikacija koja će blokirati nepoželjne pozive i SMS-ove, prema broju ili pozivnom broju. Možete ih i prijaviti kao spam.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...