Početna - IZDVOJENO - Božićni sajam u Rijeci
bozicni sajam

Božićni sajam u Rijeci

U sklopu Božićne bajke u Toweru, koja se održava na 4. Katu Tower Centra Rijeka, održava se božićni sajam s puno interesantnih proizvoda!

Na sajmu će, do 10. siječnja, svoje najbolje proizvode po prigodnim cijenama, ponuditi ukupno stotinjak izlagača koji se izmjenjuju svakog tjedna. Na božićnom sajmu tako možete pronaći suvenire, ukrase, kuglice, adventske vijence, svijećnjake, brojne rukotvorine i unikate, keramiku, ali i prirodne proizvode poput domaćih džemova, medova, bučinog ulja, sokova od aronije, zdravih prirodnih mješavina za čaj a tu je i Slatki trg sa zdravim kolačima i slasticama naših starih. U sklopu božićnog sajma Božićne bajke ljubitelji priorodne kozmetike taođer imaju što pronaći jer se nudi doista velik izbor tinktura, krema, pripravaka, balzama, prirodnih sapuna itd.

Božićni sajam otvoren je prema radnom vremenu Tower Centra Rijeka : utorak-subota  9-21, nedjelja 10-21, ponedjeljak 13-21 i ulaz se ne naplaćuje.

Dodajmo kako se u sklopu Božićne bajke u Toweru može uživati u dječjoj zoni, nogometnoj zoni, prvom klizalištu s ledenom stazom u Rijeci, te u gastro zoni u kojoj se možete ugrijati nakon klizanja ili uživati u ukusnim jelima po povoljnim cijenama. Također, za vrijeme trajanja sajma i Božićne bajke odvija se popratni zabavni program za djecu i odrasle. Raspored programa potražite OVDJE, više o božićnom sajmu i Božićnoj bajci u Toweru pronađite na www.bozicurijeci.com ili na Facebooku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača stiže u Opatiju

Petar Grašo jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora koji je u bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s ...