Početna - IZDVOJENO - Brdsko biciklistička utrka „8. MTB UČKA MARATON“
8. MTB UČKA MARATON

Brdsko biciklistička utrka „8. MTB UČKA MARATON“

Ove će se nedjelje, 28. srpnja, održati “8. MTB Učka maraton”. Radi se, naime, o utrci za svjetski kup u brdskom biciklizmu, a pravo nastupa imaju svi natjecatelji koji posjeduju važeću licencu izdani pri vlastitom biciklističkom savezu za važeću kalendarsku godinu s pravovaljanim kodom ( UCI, UDACE… ). Isto tako, pravo nastupa imaju i rekreativci i rekreativke pod uvjetom da za taj dan ishode jednodnevnu licencu.
Ovisno o kategoriji biciklista vozit će se dvije utrke:
1.Za bicikliste Elite man i elite woman-Jednodnevna XCM utrka u sustavu MTB UCI Marathon Series, boduje se za Svjetski kup u MTB maratonu. Dužina : 85,7 km.
2.Za bicikliste juniore, master, sport, rekreativce/ke vozi se jednodnevna XCM utrka koja se boduje za Kup Hrvatske. Dužina : 64,8 km, odnosno 38 km ovisno o kategoriji.
Start utrke bit će u Lovranu, potom slijedi vožnja po Učki te završetak utrke u Lovranu. Start za kategoriju elite žene predviđen je u 10.15 sati, start za kategoriju elite men u 11.00 sati, a ostale kategorije startat će u 11.05 sati.
Proglašenje pobjednika i podjela nagrada zakazana je za 17.00 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

​Turistkinje pohvalile opatijsku policiju za pruženu pomoć

Dvije njemačke državljanke pohvalile su danas opatijsku policiju na izuzetno efikasnom, humanom i profesionalnom postupanju. Naime, turistkinje su se jutros ...