Početna - SPORT - Dan hrvatskog nogometa na Slatini

Dan hrvatskog nogometa na Slatini

Dan hrvatskog nogometa 21. rujna na opatijskoj Slatini

Gradonačelnik Ivo Dujmić sa suradnicima održao je radni sastanak s izaslanstvom HNS-a, koje je predvodio glavni tajnik Zorislav Srebrić. Povod sastanku bio je Dan hrvatskog nogometa koji će idućeg petka biti održan u Opatiji.

Kineziološki fakultet iz Zagreba u suradnji s International Society of Performance Analysis of Sport (ISPAS )organizira 12. Svjetski kongres izvedbene analize sporta koji će se održati u Opatiji od 19. do 23. rujna u hotelu Ambasador.

U sklopu održavanja kongresa, čiji je suorganizator Hrvatski nogometni savez, 21. rujna obilježit će se  Dan hrvatskog nogometa na Slatini.
Predviđen je dolazak poznatih nogometaša, o imenima je još rano govoriti, kao i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i izbornika reprezentacije U21 Nenada Gračana te njihovih slovenskih kolega Tomaža Kavčića i Primoža Glihe.

Na Slatini će biti postavljeno malo nogometno igralište. Na Danu hrvatskog nogometa će sudjelovati i opatijski sportski klubovi i udruge, a dobro su došli i svi zainteresirani građani.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Održan 11. ribolovni kup za kadete “Mića Žajica”

Jučer se u Lovranu održao ribolovni kadetski kup “Mića Žajica”. Po odličnom vremenu natjecateljka Karin Sušanj ulovila je i  lumbraku od ...