Početna - IZDVOJENO - Danas potpisivanje Sporazuma o organizaciji 9. otvorenog europskog prvenstva u bridgeu
bridg
foto: Grad Opatija

Danas potpisivanje Sporazuma o organizaciji 9. otvorenog europskog prvenstva u bridgeu

U uredu gradonačelnika Opatije danas, u utorak 20. prosinca potpisuje se Sporazum o organizaciji 9. otvorenog europskog prvenstva u bridžu (koje će biti održano od 15. do 29. lipnja 2019. u Opatiji) između predstavnika Grada Opatije i Europske bridže lige (EBL-a).

Sporazum će potpisati gradonačelnik Ivo Dujmić i predsjednik Europske bridž lige (EBL-a) Yves Aubry.

Natjecanja u sklopu Prvenstva, u lipnju 2019.  odvijat će se u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ te novom Kulturno turističkom centru, čija se gradnja privodi kraju. Bitno je naglasiti da domaćinstvo ovom natjecanju u bridžu Opatija dobila zahvaljujući adekvatnim, novim kapacitetima koje je izgradila, a bez kojih ne bi mogla ni kandidirati za domaćinstvo spomenutog europskog prvenstva u bridžu koje, osim što okuplja nekoliko tisuća sudionika, traži još i određene druge prostorne i suvremene infrastrukturne standarde nužne za regularno i uspješno odvijanje, a budući da Opatija to može osigurati, dobila je domaćinstvo za organizaciju otvorenog europskog prvenstva u bridžu, 9. po redu, planiranog za lipanj 2019.

Potpisivanju Sporazuma o organizaciji nazočit će i Josef Harsanyi, blagajnik Europske bridž lige (EBL), Jurica Carić, predsjednik Hrvatskog bridž saveza, Anes Pozderac, predsjednik Bridž sportskog kluba Opatija, Branka Grgurić, tajnica Bridž sportskog kluba Opatija, Oleg Mandić, član Izvršnog odbora Bridž sportskog kluba Opatija, Ersilija Kopani, članica Izvršnog odbora Bridž sportskog kluba Opatija, Goran Pavlović, menadžer za kongresni i ostale oblike turizma u TZ grada Opatije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...