Početna - IZDVOJENO - Danas Tower trči za Dječju bolnicu Kantrida!

Danas Tower trči za Dječju bolnicu Kantrida!

Proteklog vikenda službeno je započelo drugo izdanje manifestacije SPORTIRAJ SE, a isto se nastavilovi ovaj 10. i 11. rujna!

Tower Centar nastoji promovirati zdrav, sportski način života te početkom školske godine svoj djeci omogućiti da pronađu sport za sebe pa se tako manifestacija SPORTIRAJ SE nakon prošlog vikenda nastavlja i dalje u prostoru Ex Semerara, na 4. katu Tower Centra Rijeka i donosi zanimljiv program. Tako će se posjetiteljima prezentirati razni sportski klubovi (rukomet, nogomet, gimnastika, veslanje, tenis…) a moći će se vidjeti i prezentacija raznih alternativnih sportova i sportskih klubova kao što su: krav maga, jiu-jitsu, Tai Chi Tao, Qi Gong, Yoga Tao, uživati u pole dance prezentaciji najboljeg pole dancera u Hrvatskoj Petra Brune Bašića, sudjelovati u fitness predavanju Dalibora Petrinića ”Fitness kao način života“. Posebno interesantna mogla bi biti hula hop radionici Marka Kalca koja će se održati u nedjelju, a dodajmo da se posjetitelji mogu okušati i u cageball turniru te maloj školi nogometa HNK Rijeke.

Drugo izdanje humanitarno sportske manifestacije SPORTIRAJ SE završit će u nedjelju, 11. rujna, još jednom humanitarnom utrkom na krovu Tower Centra – Tower trči, koja je također organizirana u više kategorija te se za nju može prijaviti putem web stranice Tower Centra Rijeka. Za prva tri mjesta u svakoj kategoriji utrke osigurane su i zanimljive nagrade. Kao i proteklog vikenda, sredstva za dječju bolnicu Kantrida prikupljat će se prodajom majica Sportiraj se u simboličnom iznosu od 20 kn. Iznos je ujedno i kotizacija za sve sudionike utrke, a majicu je moguće kupiti neovisno o sudjelovanju u utrci pa tako svi mogu pomoći i pridonijeti ovoj humanitarnoj akciji.

11.09.2016. NEDJELJA
10 do 15 h, 6. kat krov centra TOWER TRČI: dječja utrka 6-10 godina (500 m), dječja utrka 11-14 godina (800 m), rekreativna utrka (5 km) M i Ž i hyper (10 km) M i Ž. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web forme objavljene na web stranici Tower Centra ili na linku Prijava za Tower Trči a zapobjednike, prva 3 mjesta u svakoj kategoriji su osigurane zanimljive nagrade
10 do 13 h i 15 do 20 h (4. kat i ex Semeraro): prezentacija sportskih klubova i informacije i upisi u škole ( rukomet, nogomet, gimnastika, kendo,veslanje, streličarstvo, tenis, krav maga, jiu-jitsu, Tai Chi Tao, Qi Gong, Yoga Tao, Prve riječke mažoretkinje)
15 do 18 h: HULA HOP RADIONICA by Marko Kalc
18 h: MALA ŠKOLA NOGOMETA HNK RIJEKE

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...