Početna - IZDVOJENO - Održani dani tehničke kulture na Korzu

Održani dani tehničke kulture na Korzu

Pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Zajednica tehničke kulture Rijeka i udruge članice od 10 do 18 sati na Korzu ispred glavne pošte održao se jednodnevni program s dinamičkim prikazom aktivnosti udruga pod nazivom “Dan tehničke kulture na Korzu 2014.”.

Ovaj jednodnevni program s dinamičkim prikazom aktivnosti članica Zajednice tehničke kulture, prigoda je da se sugrađani, osobito mlađa populacija, pobliže upoznaju s djelatnošću tehničke kulture, svrstane u dvanaest grana. Cilj ovog programa je potaknuti mladež i građane na uključivanje u jednu od niza tehničkih aktivnosti koje se nude te tako osmisle svoje slobodno vrijeme i dodatno obrazuju.

Prošlogodišnji Dan tehničke kulture posjetilo je više od 4000 posjetitelja. Pojedine škole poput osnovnih škola Srdoči, Belvedere, Nikola Tesla, Centar, Kozala, Eugen Kumičić, Čavle, Vladimir Gortan i Zamet te srednje Tehničke škole za strojarstvo i brodogradnju, Elektroindustrijske i obrtničke škole i Prve hrvatske sušačke gimnazije u Rijeci aktivno učestvuju na pokaznim radionicama.

Programe Zajednice tehničke kulture Rijeka kao i programe njenih članica financijski podupire Grad Rijeka putem programa Javnih potreba u tehničkoj kulturi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...