Početna - IZDVOJENO - Dinamo odnio pobjedu na Kantridi
kek
foto:HNK Rijeka

Dinamo odnio pobjedu na Kantridi

I Dinamo je nakon Standarda pobijedio Rijeku. Riječani su odigrali izvrsnu utakmicu i ostavili dobar dojam ali kako se nogomet igra za golove Dinamo je bio bolji.

– Čestitke Dinamu što nas je pobijedio ali veliki kompliment mojim igračima. Odigrali su pravu utakmicu u divnom ambijentu, žao mi je gledatelja i igrača koji su razočarani. Ali takav je nogomet, kada ne postigneš pogodak primiš ga, a Dinamo ima Soudanija koji sada sve realizira. Nama je malo falilo, ali kako su igrači željeli pobjedu i ulazili u duele ja im nemam što za zamjeriti. Naravno, ne možemo biti zadovoljni zbog rezultata, ali ako ovako budemo radili nama će se to vratiti – rekao je Matjaž Kek, čija je momčad počela osjećati tragove napornog ritma i već u ranoj fazi utakmice ostala bez Mirala Samardžića.

– Taj ritam u kojem igraju nas košta i psihe i fizike. Nije bilo lako nakon Standarda gdje smo prokockali priliku, a morali se vaditi na Dinamu koji je kvaliteta po svim parametrima – dodaj je trener Rijeke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran rekonstruirat će zgradu bivše vojarne uz nogometno igralište Lokva

Nakon dostavljene odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financiranju prijavljenog projekta „Rekonstrukcija brownfield lokacije u novi Društveni ...