Početna - KULTURA - Dječji likovni radovi izloženi u Opatiji

Dječji likovni radovi izloženi u Opatiji

Povodom Dječjeg dana  u prostoru bivše prodavaonice Dekor na opatijskoj Tržnici otvorena je izložba dječjih likovnih radova čija tema nosi naslov “Kako je biti dijete u Opatiji?”. Opatijski vrtićari uveličali su svečanost otvorenja, na kojem su ih pozdravili dječji gradonačelnik Ivan Tancabel, zamjenica gradonačelnika Marina Gašparić i Marta Berčić iz gradske uprave. Zamjenica gradonačelnika Marina Gašparić poručila je mališanima da je lijepo što maleni znaju što je prijateljstvo i tolerancija, isto tako da je lijepo što imaju svoj dan, Dječji dan koji se proslavlja svake godine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na ovoj izložbi zanimljive likovne radove izložili su opatijski osnovci te učenici područnih škola Veprinac i Ičići, zatim polaznici Strip radioncie Damira Steinfla, srednjoškolci iz Učeničkog doma Lovran, te gosti iz Rijeke (Narodno sveučilište Rijeka). Izložbu, koja će biti otvorena nekoliko dana, je organizirala Koordinacija akcije Grad Opatija – prijatelj djece, uz pomoć opatijskog Društva Naša djeca.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) ”Casabianca” oduševila Ljetnu pozornicu u Opatiji

Hit predstava „Casabianca“ oduševila je sinoć rasprodanu i prepunu Ljetnu pozornicu na kojoj je dvije tisuće posjetitelja uživalo u duhovitim ...