Početna - IZDVOJENO - Dorijan Ilić opet u akciji: vraća se u ring borbom na FFC Super Finalu u Opatiji!
dorijan ilic
web

Dorijan Ilić opet u akciji: vraća se u ring borbom na FFC Super Finalu u Opatiji!

Već svi znamo za FFC Futures 2014 Super Finale koje se održava u Opatiji 20.12., a još je i jedna novost, vraća se jedan od najtalentiranijih MMA teškaša u čitavoj regiji, Riječanin Dorijan Ilić, nakon gotovo godinu dana pauze, a u akciju se vraća upravo  nastupom u super borbi na FFC Futures 2014 Super Finalu.

Dorijan Ilić do svih svojih pobjeda u profesionalnoj MMA karijeri došao je nokautom i mnogi borilački fanovi s velikim nestrpljenjem čekaju na njegov novi nastup. Iako je mnoge šokirao kad je početkom jeseni najavio završetak karijere situacije se promijenila i vjerujemo da će njegov prvi nastup nakon prekida privući veliku pažnju. U kratkoj izjavi otkriva zašto se odlučio vratiti:

– Nakon razgovora s trenerom OFC-a Mladenom Kranjčecom odlučio sam se vratiti na borilačku scenu. Iako sam razmišljao ozbiljno o prekidu karijere, zov ringa je ipak bio jači i jedva čekam novi meč. Nadam se da će to biti početak jedne nove uspješne faze u mojoj karijeri, a svi fanovi mogu biti sigurni da neće požaliti ako me dođu pogledati krajem godine u Opatiji, rekao je Ilić.

Kroz desetak dana trebalo bi biti poznato tko će biti suparnik Iliću koji se cijelo vrijeme priprema i trenira u opatijskom klubu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...