Početna - IZDVOJENO - “Dragi moji”
foto: Franjo Slavić

“Dragi moji”

Sinoć je na kastavskoj Lokvini, s početom u 21,00 h, odigrana glazbeno-scenska predstava “Dragi moji”. Ova predstava dugogodišnji je san predsjednice udruge Grad kulture, Božice Zupičić, koji je konačno i postao stvarnost. Okosnica fabule temelji se na priči jednog “prišlića”, došljaka, i načina na koji on doživljava Kastav i život u Kastvu. Likove ove priče utjelovili su glumci-amateri, članovi udruge “Grad kulture”, a njihov je glumački talent došao do izražaja uz pomoć kazališnog profesionalca Saše Matovine.

Sve glazbene točke pjevale su operne pjevačice iz kazališta Ivana pl. Zajca uz pratnju Big benda, a posebno su oduševili gosti iznenađenja – Oliver Dragojević i Zorica Kondža koji su inače dugogodišnji prijatelji predsjednice udruge Božice Zupičić.

Ovo je bila premijera ove predstave na ambijentalnoj pozornici na Lokvini, a sama predstava, kao i posebni gosti, učinili su veliku čast Gradu Kastvu i svekolikoj publici.

Kako bismo Vam dočarali prekrasnu toplu ljetnu noć sinoć na Lokvini, donosimo Vam ovu fotogaleriju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...