Početna - IZDVOJENO - Festival čokolade

Festival čokolade

Manifestacija “Festival čokolade” sastavni je dio projekta “Zima u Opatiji” koji je započeo 01. prosinca “Ledenom čarolijom” (otvaranje klizališta) i “Božićnim sajmom”. Na prostoru male ljetne pozornice od 06. do 08. prosinca posjetitelji će moći degustirati i kupiti čokoladne proizvode vrhunskih čokoladnih proizvođača. Čokoladne delicije nudit će opatijski hotelijeri i ugostitelji, a uz bogate chooco programe, ovo je jedinstvena prilika i za čokoladne masaže…..

U subotu, 07.12. u 11 sati u kavani Grand održava se dječja predstava ‘SNJEŽNA STAZA’ uz poseban animacijski program, oslikavanje lica i fotografiranje sa Svetim Nikolom, a svu djecu očekuju i čokoladni darovi. Isti dan u 18 sati za najmlađe ljubitelje šaha održava se čokoladni šahovski turnir u kojemu će natjecatelji uživati u okusu izgubljenih figurica, a pobjednike očekuju i zanimljive nagrade. Program vodi Šajeta, a za zabavu će biti zadužen i band uživo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Neki od najboljih hrvatskih komičara stižu u Gervais, pogledajte kada!

U Opatiji se nastavlja zanimljiv i ispunjen rujan, a ove jeseni Gervais će ugostiti neke od najboljih hrvatskih stand-up komičara ...