Početna - IZDVOJENO - Feyenoord – HNK Rijeka 2:0
rijeka feyenoord
web

Feyenoord – HNK Rijeka 2:0

Nogometaši Rijeke igubili su u gostima od Feyenoorda u Rotterdamu s konačnim rezultatom 2:0.  Ipak ovaj rezultat ne prikzuje sliku na travnjaku baš najbolje.  Domaćin je u potpunosti dominirao na početku utakmice i to je naplatio s dva pogotka (8′ i 20′ minuta), u drugom poluvremenu situacija se promijenila i tako je Rijeka bila momčad koja je dominirala,ali je propustila  tri čiste prilike koje bi ih sigurno vratile u utakmicu.

Matjaž Kek nije bio pretjerano zadovoljan nakon poraza od Feyenoorda ponajviše zbog prve četvrtine utakmice u kojoj je Feyenoord s dva pogotka stekao veliku prednost. Ipak, ono što se kasnije događalo razlog je za optimizam budući da je Rijeka dominirala, ali i još jednom na vlastitom primjeru osjetila da Europa ne prašta promašaje.

– Normalno da ne možeš biti zadovoljan kada izgubiš. Ušli smo slabo u utakmicu i kada gubiš 2:0 nakon prvih 20 minuta onda se može dogoditi svašta ovdje u Rotterdamu. Trebali smo neko vrijeme da pohvatamo konce a onda u nastavku zaigrali puno bolje. Drugo poluvrijeme imali smo bolje prilike koje u Europi moraš realizirati. Idemo dalje, drugo poluvrijeme bilo je OK, prvo nije i ono što Feyenoord nije iskoristio na Kantridi mi nismo u Rotterdamu… – kratak je bio Matjaž Kek.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...