Početna - IZDVOJENO - Muzej djetinjstva Peek&Poke slavi prvi rođendan
peekpoke
web

Muzej djetinjstva Peek&Poke slavi prvi rođendan

Sudjelujte u nagradnom natječaju “Djetinjstvo se vratilo”! Sve što morate učiniti je prolistati vaš stari foto album i odabrati svoju najzanimljiviju fotografiju u nekoj od ovih kategorija:

“Ponosan sam, ovo je moja igračka iz djetinjstva!”

(Fotografija vaše omiljene igračke i vas samih.)

“Moje mjesto, moj igralište!”

(Pokažite nam vaše omiljeno mjesto igre iz djetinjstva!)

“Vremenska kapsula”

(Kako djeca odrastaju danas? Fotografije ćemo izvaditi iz naše Vremenske kapsule za točno dva desetljeća!)

Pošaljite do tri fotografije na e-mail: elina@kreativni.hrNapišite svoje ime, prezime, e-mail i kratak opis fotografija. Rok za prijavu: 7. studenoga 2014. Pobjednik u svakoj kategoriji dobit će poklone iznenađenja iz PEEK&POKE suvenirnice, a glavnu nagradu osigurava putnička agencija MY TRAVEL!

NAGRADE:

Pobjednici u svakoj kategoriji osvojiti će PEEK&POKE suvenir i vođeno razgledavanje za dvije osobe u oba PEEK&POKE muzeja. Nagrada za kategoriju “Vremenska kapsula” je poklon putne agencije My travel ( www.mytravel.hr ) – vođena tura po lokacijama industrijskog naslijeđa grada Rijeke i večera za dvije osobe.

“Djetinjstvo se vratilo”, pravila i uvjeti:

1) Budite originalni, pokažite najzanimljiviju fotografiju! Morate biti vlasnik fotografija koje nam pošaljete.

2) Svaka osoba može predati najviše do tri fotografije. Osoba može predati tri fotografije u jednu kategoriju, ili po jednu u svaku od kategorija.

3) Slike ne smiju biti dodatno dorađivne. Osnovno rezanje i korekcija boja su prihvatljivi. Specijalni efekti, računalno generirane slike i druge modifikacije treba izbjeći.

4) PEEK&POKE muzej djetinjstva ima pravo djeliti sve zaprimljene slike na društvenim mrežama u svrhu promocije Muzeja djetinjstva, ali ne i u druge komercijalne svrhe.

5) Sve fotografije predane u kategoriju “Vremenska kapsula” bit će spremljene u PEEK&POKE arhivu. PEEK&POKE muzej djetinjstva ima pravo koristiti fotografije da pokaže kako se djetinjstvo mjenja kroz desetljeća i za promociju samog muzeja.

Sutra  s početkom u 20:00h Peek& Pokeu slavit će prvi rođendan, otvoriti novi dio muzeja, predstavliti web stranice, otvoriti izložba “Srednji vijek kroz figurice”, predstaviti program koji će se održati do kraja godine. Tradicionalno i ovom prigodom Peek&Poke prikuplja donacije za daljnji rad.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...