Početna - IZDVOJENO - FOTO: Damjan Grbac i kvartet Damjans
Damjan Grbac i kvartet Damjans

FOTO: Damjan Grbac i kvartet Damjans

U srijedu navečer je na kastavskoj Lokvini mladi Kastavac Damjan Grbac sa svojim kvartetom Damjans, održao svoj koncert i na tom koncertu predstavio svoj album prvijenac “Giipuja”. Poseban ambijent Lokvine savršeno se ukomponirao s četvorkom na pozornici i sa zvukovima koja su ispuštala njihova glazbala, prenoseći posebnu istarsku i primorsku etno glazbu u kombinaciji s jazzom.
Članove kvarteta činili su: Klaus Gesing na saksofonu, Damjan Grbac na kontrabasu, Tonči Grabušić na udaraljkama i bubnjevima, te Dario Marušić na sopilama i cindri koji nam je pokazao i svoje vokalne sposobnosti. Zanimljivost na udaraljkama i bubnjevima Tončija Grabušića jest jedan poseban instrument u sklopu bubnjeva – kuhinjska padelica.
Okupljenom mnoštvu sigurno nije nedostajalo zabave i dobre glazbe, a kako je na Lokvini sve to izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...