Početna - IZDVOJENO - Gibonni: Dođite na Korzo, bit će super!
Gibonni Opatija

Gibonni: Dođite na Korzo, bit će super!

Doček 2017. godine na Korzu zasigurno će ponovno okupiti veliki broj posjetitelja, iz gradske uprave odlučili su da će za prvu glazbenu zvijezdu tom prilikom biti Zlatan Stipišić Gibonni, a nastupit će još Belfast Food, En Face te bend Izet i Borgie.

Nemali dio Riječana nije ipak oduševljen što će prve minute 2017. godine dočekati uz Gibonnijeve pjesme, smatraju kako bi bilo prigodnije da se odabralo nekog drugog izvođača s “veselijim” glazbenim repertoarom.

“Ne biram najvišu nego najbolju ponudu – važno mi je da sviram pred ljudima koji razumiju moju muziku, isto tako da to bude, ako je moguće, na Jadranu, jer znam da će biti 5 ili 7 stupnjeva, a ne minus 15°C kao na kontinentu, pa se prsti od hladnoće zalijepe za žice, pa gledaš publiku koja pali baklje, i svoje glazbenike zaleđenih lica jer ne uspijevaju ispustiti tonove”, rekao je Gibonni za Radio Rijeku kako je odabrao upravo Korzo za nastup.

“Moram priznati da sam i ove godine imao matematički isplativijih ponuda, ali sam zbog svega navedenog odlučio da to bude Rijeka. Osim toga, to mi je kao da sviram doma. Drago mi je da će biti i ovi riječki bendovi i da ćemo se zabaviti. Dođite, bit će super”, dodao je Gibonni.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...