Početna - IZDVOJENO - Glazbeni uspon Opatijke Martine Majerle
Martina Majerle

Glazbeni uspon Opatijke Martine Majerle

Opatijka Martina Majerle predstavila novi ljetni singl “Kalimba de Luna” (obrada istoimene pjesme Tonyja Esposita iz 1984. godine).
Martina, rođena Opatijka, nova je hrvatska glazbena zvijezda koja je svoju glazbenu karijeru započela u riječkim ”Putokazima” da bi kasnije postala vokalistica u ambijentalnom elektro-pop sastavu ”Atmospheric”.

Godine 2009., zajedno sa grupom ”Quartissimo”, predstavljala je Sloveniju na Eurosongu na kojem je kao back-vokalistica dosad sudjelovala čak pet puta. U Martininoj dosadašnjoj karijeri back-vokalistice svakako se ističe i nastup sa Terezom Kesovijom u pariškoj dvorani Olympia kao i brojni nastupi s velikim hrvatskim i regionalnim zvijezdama kao što su Oliver Dragojević, Severina, Zdravko Čolić, Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo Savić i mnogi drugi.

Njen novi singl za hrvatsko tržište nastao je u suradnji sa Mr. B.-jem, poznatim riječkim producentom Brankom Berkovićem koji je dugo boravio i radio u Palma de Mallorci i koji je uvidio Martinin veliki potencijal. Rezultat te suradnje upravo je ”Kalimba de luna”, singl koji strelovitom brzinom osvaja top ljestvice, a već je uvršten i kao hit dana na radijskim postajama diljem Hrvatske i regije.
Sigurni smo da ćete uživati u ovom ljetnom hitu, a u videu koji vam prenosimo možete čuti i vidjeti kako popularna pjesma “Kalimba de Luna” zvuči u interpretaciji jednog izuzetnog ženskog vokala.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...