Početna - IZDVOJENO - Gradska kartica – kupnja mjesečne pokazne karte Autotroleja putem interneta
city card
web

Gradska kartica – kupnja mjesečne pokazne karte Autotroleja putem interneta

Od početka ovog tjedna možete kartu za vožnju autobusima Komunalnog društva Autotrolej (pokazna karta) kupiti bez dodatne naknade na internetu, a usluzi Internet prodaje pristupa se putem stranice www.rijekacitycard.hr odnosno preko ECC On-line usluga https://online.erstecardclub.hr/ .

Ova usluga dostupna je korisnicima gradske Diners Club Rijeka City Card kartice (prepaid, companion i kreditne) i svih ostalih Diners Club kartica. Uvođenjem online kupnje mjesečne karte građanima Rijeke te korisnicima usluga Autotroleja želi se osigurati brza i jednostavna kupnja mjesečnih karata.

Mjesečna karta može se kupiti za bilo kojeg korisnika DC RCC kartice, koji je pravo korištenja gradskog prijevoza ranije upisao na prodajnim mjestima Autotroleja (Jelačićev trg, Delta i Opatija) ili na prodajnom mjestu u određenim poslovnicama Erste banke (Jadranski trg, Zamet i Opatija). Dakle, samo prvi upis prava Autotroleja (upis pokazne karte) potrebno je napraviti na navedenim prodajnim mjestima, a kasnije se mjesečna karta može kupovati putem interneta.

Kupnja je moguća sa svim Diners i gradskim DC RCC karticama, uključujući i prepaid karticu, pod uvjetom da je na prepaid kartici dovoljno uplaćenih sredstava za kupnju mjesečne karte. Karta kupljena na ovaj način u autobusu je dostupna nakon proteka 24 sata od on-line kupnje. Kako bi pokazna karta bila valjana potrebno je karticu prisloniti na validator u autobusima Autotroleja.

Za kupnju mjesečne karte putem interneta potrebno se je prethodno registrirati za korištenje ECC On-line usluga kojima se može pristupiti putem stranice www.rijekacitycard.hr ili direktno putem https://online.erstecardclub.hr /

RCC kartice online.jpgProcedura same kupnje putem interneta počinje tako da građani koji na ovaj način žele kupiti mjesečnu kartu, u rubrici „RI gradske usluge“ odaberu vrstu Diners Club kartice kojom žele izvršiti kupovinu te potom upišu broj DC RCC kartice na koju se kupnja odnosi. Kupuje li kartu maloljetna osoba, njezin zakonski zastupnik kao potvrdu da je suglasan sa kupnjom, kod prve kupnje treba upisati svoj OIB.

Sve upute su vidljive na stranicama ECC On-line usluga. Sama usluga korisnicima omogućuje pregled mjesečne potrošnje na prodajnim mjestima,  primanje i plaćanje mjesečnih računa, dok korisnicima kreditnih kartica omogućuje i uplatu sredstava na prepaid karticu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...