Početna - IZDVOJENO - Grmoja: Nisu izabrali ministre: Ništa nije gotovo, proces je u tijeku
grmoja
foto:facebook

Grmoja: Nisu izabrali ministre: Ništa nije gotovo, proces je u tijeku

Vijest da je mandatar Tihomir Orešković potvrdio tri ministra koja je predložio Most, demantirali su u petak poslijepodne glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja i izvor blizak mandataru.

– Ništa nije gotovo niti je usuglašeno, niti smo razgovarali. Evo, gospodin Orešković se tek vratio iz Kitzbuehela”, izjavio je Grmoja za Hinu.

– Znači sve što se pojavilo u medijima nije točno, pojavljivala su se različita imena u posljednje vrijeme, jer u biti ništa nije gotovo i taj proces je u tijeku, i razgovora i usuglašavanja – poručio je Grmoja.

Izvor blizak mandataru ističe da je “očito počelo razdoblje puštanja balona”  jer “konačna odluka naprosto nije donesena”.

 Novi list i Večernji list objavili su, a neki mediji prenijeli, kako je zastupnik Mosta nezavisnih lista i načelnik općine Tompojevci  Tomislav Panenić novi ministar gospodarstva, a Slaven Dobrović novi ministar zaštite okoliša. Kao nestranačka osoba, navode, novi ministar poljoprivrede bit će bivši dekan Agronomskog fakulteta Davor Romić.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...