Početna - IZDVOJENO - FOTO: Igrači Betisa stigli u Opatiju

FOTO: Igrači Betisa stigli u Opatiju

Rijeka će prvu utakmicu protiv Betisa igrati sutra, 3. listopada, na Kantridi.

Nogometaši Real Betisa stigli su danas u prijepodnevnim satima, a odsjeli su u opatijskom Hotelu Ambasador. Nismo ih bili u mogućnosti dočekati, no bili smo s njima u trenutku kada su danas u poslijepodne napuštali hotel i uputili se prema stadionu na Kantridi kako bi odradili posljednji trening uoči sutrašnje utakmice.

Iako ispred hotela nije bilo navijača Armade, da se cijela “stvar” ne bi prepustila slučaju, nogometaši, ali i cijela delegacija španjolskog kluba, uputila se prema Kantridi u pratnji policije.
Odmah poslije utakmice španjolci će se uputiti prema aerodromu.

Što reći o Betisu? Sasvim je dovoljno reći da Betis igra La Ligu i da su ugledni španjolski prvoligaš. Time je sve rečeno. Iznimno nogometno kvalitetan suparnik, iskusan u Europi, tehnički jak sa strahovito brzim igračima i protokom lopte. Ne treba se stvoriti dojam da je moguće pratiti ritam koji nameću jer je takav način igre u Betisu prisutan desetljećima, a svaka im je utakmica europski zahtjevna. No… može im se skratiti prostor, udariti ih njihovom oružjem, okomitom loptom u prostor, a takav se potez na svakoj utakmici može pronaći. Hoće li to uspjeti momcima s Kantride i njihovom menadžeru Matjažu Keku, da uspiju složiti igru na način kako bi se mogli suprotstaviti ovakvom protivniku, ostaje nam da vidimo sutra kada utakmica bude startala.
Iako je riječka momčad šarolika i okuplja igrače iz cijele Hrvatske čini se kao da svi žive ono primorsko “Krepat ma ne molat”.
Ajmo Rijeka!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...