Početna - GOSPODARSTVO - Pravosudni dužnosnici u Opatiji
Opatija

Pravosudni dužnosnici u Opatiji

Pravosudna akademija Republike Hrvatske i ove godine sudjeluje u Programu razmjene pravosudnih dužnosnika Europske mreže pravosudnih centara (EJTN), koji je održan u rujnu u Zagrebu te u listopadu u Opatiji i Rijeci. Sudjelovalo je osam pravosudnih dužnosnika, od kojih dvije sutkinje iz Nizozemske i sudac iz Češke te državni odvjetnici iz Bugarske, Finske, Njemačke, Rumunjske i Španjolske prenosi opatija.hr.

Programom je predviđeno da se strani gosti upoznaju s radom pravosudnih tijela u Hrvatskoj, a u okviru programa održan je i cjelodnevni posjet Općinskom sudu u Opatiji 30. rujna. Pravosudne dužnosnike u uredu gradonačelnika Grada Opatije primila je zamjenica gradonačelnika Marina Gašparić, koja im je zaželjela dobrodošlicu te ih upoznala s osnovnim podacima o Opatiji, njezinim turističkim kapacitetima i tradiciji u turizmu te titulama “zdravog grada” i “grada prijatelja djece” koje ponosno nosi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...