Početna - IZDVOJENO - Izložba “Kvarner iznad i ispod površine mora i Venecija”
Kastav
web

Izložba “Kvarner iznad i ispod površine mora i Venecija”

U utorak, 22.07.2014. s početkom u 20h u Gradskoj vijećnici u Gradu Kastvu održati će se otvorenje Međunarodne izložbe ”Kvarner, iznad i ispod površine mora i Venecija“.

Otvorenju izložbe prisustvovati će Ivica Lukanović, gradonačelnik Grada Kastva, Ivan Karlavaris, mentor projekta, Ervin Dubrović, povjesničar umjetnosti te Razija Vila Poznovija, nekadašnja ravnateljica škole za dizajn u Novom Sadu, dok će izložbu otvoriti Mirjana Milenković, konzul generalnog konzulata Republike Srbije u Rijeci.

Na izložbi će biti izložene fotografije studenata Akademije umetnosti, Univerziteta u Novom Sadu, pod vodstvom profesora Ivana Karlavarisa.

Za studente i profesore Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu istočna obala Jadrana predstavlja najljepše more na planeti, jer pruža nevjerojatne mogućnosti za ronjenje i podvodno fotografiranje. Oni dolaze u  Hrvatsku da bi se upustili u avanturu podvodne fotografije i zabilježili bogatstvo i ljepotu svijeta skrivenog pod površinom mora.

Izložba njihovih podvodnih fotografija ukazuje na činjenicu da im podmorje i Primorje nisu samo izvor motiva, nego da se na Kvarneru uspostavljaju čvrste intelektualne i prijateljske veze.

Dobrodošli su svi da podrže ovaj međunarodni projekt, kao i oni koji njeguju kulturnu razmjenu, inovacije i prožimanje ideja te smo sigurni da će sa ove izložbe svatko otići bogatiji za jedno iskustvo i jednu ideju više!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...