Početna - IZDVOJENO - Važnost društvenih medija opada
komunikacija
foto: domopro

Važnost društvenih medija opada

European Communication Monitor (ECM), najopsežnije na području odnosa s javnošću kojeg osmu godinu zaredom provode Europska udruga za obrazovanje i istraživanja o odnosima s javnošću i Europska udruga direktora komunikacija, pokazalo je da komunikacijski stručnjaci smatraju mobilne komunikacije jednim od najvažnijih komunikacijskih kanala koji će se razviti do 2017. godine.

Rezultati ovogodišnjeg istraživanja koje je obuhvatili dvije tisuće i sedamsto ispitanika u četrdeset i dvije zemlje istaknulo je pojavu mobilnih komunikacija kao jedino područje profesionalne komunikacije o kojem su stajališta komunikacijskih stručnjaka ujednačena diljem Europe. Polovica ispitanika izjavila je kako organizacije u kojima rade već sada razvijaju komunikacijske kanale.

Istraživanje je također pokazalo da je predviđena važnost društveih medija u opadanju. Između 2010. i 2012. bio je najvažniji izazov za komunikacijske stručnjake, a po novom sitraživanju zauzeo je treće mjesto iza povezivanja  poslovne i komunikacijske strategije te izgradnje povjerenja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...