Početna - IZDVOJENO - Najavljen 2. Rijeka nautic show
Rijeka nautic show

Najavljen 2. Rijeka nautic show

U Salonu Grada Rijeke potpisan je Sporazum o suradnji između tvrtke ACI d.d. i Grada Rijeke kojim se želi omogućiti kvalitetan razvoj nautičkog sajma Rijeka Nautic Show, koji predstavlja nastavak duge tradicije nautičkih sajamskih aktivnosti u Rijeci.

Osim što će financijski poduprijeti organizaciju sajma, svojim iskustvom u organizaciji velikih nautičkih događanja i brojnim kontaktima, ACI će biti i značajan organizacijski partner i promotor sajma. Osigurat će brojne atraktivne prateće sadržaje za izlagače i posjetitelje, među kojima svakako treba istaknuti demonstraciju ronjenja udruge Nemo Adria u velikom bazenu koji će za tu prigodu biti postavljen u sklopu sajma.

Ovogodišnji Rijeka Nautic Show održavat će se na prostoru Gata Karoline Riječke i dijela Rive Boduli u samom središtu grada od 26. do 28. rujna s ciljem da pruži potporu domaćoj proizvodnji i izvozu, te kao atraktivan nautički i turistički događaj produlji turističku sezonu na Kvarneru. Sajam je namijenjen svim zaljubljenicima u more, a naročito poslovnim subjektima koji su svojom proizvodnjom, ponudom ili uslugom vezani ili upućeni na nautički sektor.

Grad Rijeka glavni je pokrovitelj Rijeka Nautic Showa i nositelj organizacijskih aktivnosti. Uz Zajednicu tehničke kulture Rijeka, suorganizator sajma je i Lučka uprava Rijeka. Pokrovitelji sajma Hrvatska gospodarska komora, Luka Rijeka, Primorsko – goranska županija i Turistička zajednica Grada Rijeke, pružit će potporu njegovoj organizaciji i ove godine  jer kvalitetan nautički sajam može biti važan čimbenik razvoja nautičkog turizma i proizvodnje, kao i promocije riječke luke, njezinih mogućnosti i prednosti. Grad kao glavni pokrovitelj i nositelj organizacijskih aktivnosti sajma, uz organizacijsku i tehničku pomoć, osigurava i novčana sredstva u iznosu od 100.000,00 kuna.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...