Početna - IZDVOJENO - Iznuđivao novac prijeteći

Iznuđivao novac prijeteći

Kako bi od trgovačkog društva “Plodine” iznudio više stotina tisuća eura, 48-godišnji Riječanin prijetio je smrću djelatnicima uprave Plodina, te da će, ako mu ne udovolje, zatrovati hranu na više njihovih prodajnih mjesta.

Osumnjičeni je uhićen, a pod sumnjom je i za nedozvoljeno držanje oružja, kako se doznaje, već otprije je poznat policiji.

Osumnjičenik je uputio više desetaka pisama članovima Uprave te im slao poruke. Pretresom stana osumnjičenika pronađeno je puno dokaza da potvrđuju kao iznuđivača koji misli ozbiljno, te pištolj za koji nije imao dozvole. U bilježnicama je vodio preciznu evidenciju svih svojih postupaka te planirao sljedeće korake. Među pronađenim predmetima je i nekoliko mobitela koje je često mijenjao, a jedan od njih bio je obložen u olovnu navlaku i zakopan, vjerovatno kako se nebi otkrio njegov signal.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...