Početna - IZDVOJENO - Još danas imate priliku sudjelovati u humanitarnoj akciji “Kuglica dobrih želja”
rijeka-bor
foto: facebook

Još danas imate priliku sudjelovati u humanitarnoj akciji “Kuglica dobrih želja”

Ovoga Adventa Udruga studenata biotehnologije (UsbRi) Sveučilišta u Rijeci u suradnji i pod pokroviteljstvom Drada Rijeke organizira humanitarnu akciju “Rijeka dobrih želja” koja se sastoji od “Kuglica dobrih želja” i “Lampioni dobrih želja”.

Humanitarna akcija “Kuglice dobrih želja” odvija se tijekom 1. i 2. prosinca na prostoru Korza, točnije na božićnoj kućici ispred stare pošte. Od 9 sati ujutro na kućici na Korzu će vas čekati volonteri, riječki studenti različitih fakulteta koji će vam pomoći pri izradi kuglica.

Donacijom od 20 kuna građani će zauzvrat dobiti praznu kuglicu koju će imati priliku izraditi na već osmišljen način, ali ono po ćemu će svaka kuglica biti unikatna jest vaša želja koja će stajati unutra! Sav prikupljeni prihod namijenjen je Centru za autizam te će se iskoristiti u izgradnji senzornog parka za štićenike centra.

Stoga vas pozivamo da smislite vaše dobre i lijepe želje, zapamtite ih te u četvrtak ili petak dođete na Korzo izraditi vašu kuglicu koja će kititi gradski bor. Iste ćete moći, ukoliko želite, odmah objesiti na gradski bor, a ukoliko ne želite to će učiniti studenti krajem dana.

Za ovu akciju vrijedni riječki studenti su pripremili 300 kuglica.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...