Početna - IZDVOJENO - Kadeti i kadetkinje Karate kluba Opatija osvojili srebro na prvenstvu Hrvatske

Kadeti i kadetkinje Karate kluba Opatija osvojili srebro na prvenstvu Hrvatske

Ekipa kadetkinja u sastavu: Alessia Čekada, Katja Knežević, Ena  Grozdić i Marina Matošević , te ekipa kadeta u sastavu: Anton Baždarić, Karlo Zoričić, Tomislav Benić i Filip Ramić okrunili su se titukom državnog viceprvaka u karateu – ekipno.

Prvenstvo Hrvatske u karateu za kadete/kadetkinje,  juniore/juniorke i seniore/seniorke u borbama ekipno i za kadete/kadetkinje,  juniore/juniorke  i  mlađe seniore/seniorke u katama pojedinačno i ekipno održano je 17. prosinca 2017 godine u Zagrebu. Na istom je sudjelovalo 87 natjecatelja u katama pojedinačno i 12 ekipa u katama plus 46 ekipa u borbama iz 42 hrvatska kluba.

U konkurenciji kadetkinja je nastupilo osam, a u konkurenciji kadeta deset najjačih ekipa Hrvatske. Sve ekipe bile su jake i izjednačene po kvaliteti, tako da nije bilo lako doći do finala. Čestitke našim ekipama za ovako lijepe rezultate – rekao je trener Karate kluba Opatija Dragutin Galina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

NOVI iPHONE BEZ SLUŠALICA I ADAPTERA ZA PUNJENJE

Sve su glasnija nagađanja da se Apple sprema povući potez koji se vjerojatno neće svidjeti njihovim kupcima Naime, u Apple-u ...