Početna - IZDVOJENO - Karamarko: HDZ-ova pobjeda bit će tsunami
karamarko
web

Karamarko: HDZ-ova pobjeda bit će tsunami

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ocijenio je u četvrtak navečer na stranačkoj klauzuri za 10. izbornu jedinicu u Vrgorcu da aktualna vlast ima svoje ‘policijske uskoke’ s kojima se igra umjesto da služi narodu te je poručio kako će HDZ-ova pobjeda na izborima biti tsunami.

Govoreći okupljenim članovima stranke na otvorenom dijelu skupa u vrgoračkoj sportskoj dvorani predsjednik HDZ je rekao kako vjeruje da će u toj pobjedi biti zajedno “i kad to krene – to će biti tsunami za njih jer osjećam energiju naroda uz nas”, rekao je. Spreman je za, kako je istaknuo, borbu do kraja, dodajući da mu ništa ne treba osim zadovoljstva pobjede kojom će se, po njegovu mišljenju, vratiti bolji život u Hrvatskoj, dignitet hrvatske države i njezinih branitelja.

“Zapamtit će nas, otići će u ropotarnicu povijesti ovakvi kakvi jesu jer Hrvatska država nije zaslužila ovakvu ljevicu”, ocijenio je Karamarko i istaknuo da hrvatska domovina ne može biti po mjeri onih koji je nisu htjeli.

Po njegovu mišljenju, vladajući, umjesto da budu u službi građana i gospodarstva, imaju svoje policijske uskoke, svoje porezne uprave. Ocijenio je kako nema gorega represivnog aparata od porezne uprave, što najbolje osjećaju gospodartvenici.

“S nekavim policijskim uskocima oni se igraju kao mala djeca, veseli su i impresionirani, i ne shvaćaju da treba biti sluga vlastitom narodu”, rekao je Karamarko.

Kritizirajući Milanovićev uvjet “mi ili oni”, Karamarko je istaknuo kako se u Hrvatskoj ne može opstati s ‘mi ili oni’.

‘Mi ili oni’ bilo je ’90. godine i ‘oni’ su dobili ono što su zaslužili, mi smo opstali, ali palo je 15.000 žrtava”, dodao je. Pozvao je na zajedništvo radi interesa Hrvatske jer “moramo voditi računa kakvu ćemo Hrvatsku ostaviti budućim naraštajima”.

Karamarko je istaknuo kako je sadašnja vlast davno počela predizbornu kampanju koja je, po njegovu mišljenju, prljava i u kojoj se HDZ-u podmeću laži.

“Lažnim anketama predstavlja se da je SDP izjednačen s HDZ-om”, rekao je, dodajući da je on istodobno iz iste kuće za istraživanje javnog mišljenja dobio informaciju: “Mirno spavajte, vodite 12 posto.”

Kritizirajući sadašnju vlast, Karamarko je također rekao da ona “nema nikakvih rezultata jer je cijeli mandat potrošila za sakupljanje novca od 240 raznoraznih poreza i nameta za krpanje proračunskih rupa i zbrinjavanje partijskih podobnika, a ne za razvoj gospodarstva”.

“Ali, nije im teško trošiti novac na razne opsjenare, čarobnjake i tzv. PR-ovce koji pokušavaju loše predstaviti kao dobro a neuspješno kao uspješno, no nikakvi im PR-ovci više ne mogu pomoći”, ocijenio je Karamarko.

Ponovio je da je u dosadašnjemu mandatu ova vlast zadužila Hrvatsku za 100 milijarda kuna, a sve ostale vlasti i vlade do 2011. za 2012 milijarda, u što je uključena i obrana te poslijeratna obnova.

“Sadašnja je vlast u posljednje tri i pol godine natukla trećinu kompletnog duga Hrvatske od njenog osamostaljenja”, ustvrdio je.

Po Karamarku, HDZ ima odgovor na tešku krizu u Hrvatskoj svojim gospodarskim programom koji, kako je rekao, ide u smjeru smanjenja poreznih pritisaka.

“Pripremili smo 50 investicijskih projekata, a najvažniji je proizvodnja hrane”, rekao je. Ocijenio je kako je apsurdno da Hrvatska uvozi 70 posto hrane, te optužio usku interesnu skupinu ljudi koja se obogatila uvozeći jeftinu hranu i uništavajući našu proizvodnju.

Izvor: dnevnik. hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...