Početna - IZDVOJENO - Kastavski umirovljenici ponovno u školskim klupama

Kastavski umirovljenici ponovno u školskim klupama

Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije nastavlja sa informatičkim opismenjavanjem umirovljenika. Ovog puta radionica se održava u Gradu Kastvu koji sufinancira zajedno sa Primorsko-goranskom županijom dvije radionice u trajanju od 30 sati edukacije. Cilj edukacije je osposobiti osobe starije životne dobi za samostalan rad na računalu, korištenjem interneta, e-maila, komunikacijskih mrežnih servisa, rad u programiima Word, Excel te za umirovljenike vrlo bitan sustav e-Građani i NetBanking.

Predsjednica Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije Ružica Kamenjašević obratila se polaznicima radionice istaknuvši važnost tehničke kulture koja ima cilj pružanja cjeloživotnog obrazovanja naglasivši da je ovo 75. obljetnica Hrvatske zajednice tehničke kulture s nadom da će iduče godine ovakvih radionica biti i u ostalim dijelovima županije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...